25 de maig del 2008

Tarda gris


Fa una tarda gris, i en alguns punts del cel cobert de núvols sembla que vulgui escorre-s'hi el sol. Se senten els ocells, sembla que parlin en la distància. A estones plou, només a ràfegues. No plou tant com havien anunciat les prediccions. És cosa de Murphy, però toca molt els nassos!

Avui ballàvem a la Plaça del Rei!!!! Havia de ser una d'aquelles actuacions gairebé habituals, de temporada, per oferir als turistes i curiosos de casa una petita mostra de les danses tradicionals catalanes. A més, coincidia amb Corpus, i potser com per casualitat s'haurien trobat dues manifestacions tradicionals, la processó amb el vestiari i els nostres balls.

Perdoneu el meu egocentrisme, però avui no havia de ploure! Els déus de l'aigua estan fent molt de cas a les nostres crides de pluja, però avui no tocava! Teníem preparat un ball de pompa, el de Bombers! (avui ja feia il·lusió) i el cuquet de quan fa molts dies que no et vesteixes i desvesteixes amb pressa, puges a l'escenari i disfrutes del directe.

Almenys ara sí que plou.

Aprofito l'altaveu per si algú té ganes de veure balls tradicionals i ballar una estoneta:

Dissabte 31 de maig, Festa de Primavera.

A les 18h., a Enric Granados entre Consell de Cent i Diputació.

Organitza Ballets de Catalunya.