20 de novembre del 2008

"La pròxima operació la paga PACHÁ"

La discoteca Pachá de València sortejarà una operació d'augment de pits, valorada en 4500 euros, entre els assistents a la festa del proper 5 de desembre.

Així com altres vegades s'havien regalat motos o viatges, des de la direcció de Pachá argumenten que s'ha triat un regal en consonància amb les inquietuds de la societat i el context de crisi actual. Si la guanyadora no vol operar-se els pits i el guanyador no vol regalar el val, sempre poden substituir-ho per sessions de raigs uva, de fotodepilació o implants de botox.

El model de regalar cirurgia estètica a les discoteques va triomfar a Argentina, on aquestes operacions tenen bona acollida entre els joves i són més barates. Ara s'exporta a la Comunitat Valenciana, la més addicta d'Europa a les operacions de pit (el 2007 se'n van realitzar 15000).

Des de les associacions de dones i de cirurgians plàstics s'ha valorat molt negativament aquesta inciativa, perquè s'utilitza el cos de la dona com a reclam publicitari i s'infravalora una especialitat mèdica.

A la nit estan permeses més frivolitats, però no és un bon síntoma social que les discoteques es dediquin a regalar bellesa, sobrevalorant l'aspecte físic, amb l'única finalitat d'autopublicitar-se. Deixant de banda els usos i aplicacions de la cirurgia estètica (sóc defensora que "al pot petit hi ha la bona confitura"), caldria reflexionar fins on volem arribar i quan ens atrevirem a dir "prou de tonteries".



2 comentaris:

Xènia ha dit...

és penós que una discoteca s'aprofiti de noies insegures i amb complexes... em sembla que no hem avançat gaire des del famós i patètic programa "cambio radical".

Unknown ha dit...

No olvidemos que la tontería se convierte en noticia porque el efecto altavoz de los medios. De todos modos, a mí no me parece mal que se publique y se hable del tema porque es bastante sintomático que hubiera mucha gente que estuviera dispuesta a acudir a la fiesta a ver si le tocaba, y una de las funciones de los medios de comunicación es hacer de espejo de la sociedad y fomentar la autoreflexión crítica.

Paco